O Ses Türkiye bu Yıl var mı?

2021 O Ses Türkiye Seyirci

2021 O Ses Türkiye seyirci bileti almak istediğiniz için sitemizi ziyaret ettiğinizi düşünüyor ve bu amaçla da siz değerli takipçilerimizin nasıl bir yol izleyebilecekleri hakkında detaylı bilgiler vermeyi amaçlıyoruz.

Bilindiği üzere 2020 O Ses Türkiye seyirci yasağından dolayı herhangi bir şekilde bilet satışı yapılmamıştı.  Halen Koronavirüs tehlikesinin devam ediyor olması pek çok sektörde olduğu gibi yarışma programlarını da ciddi derece de etkiledi. Sosyal mesafe kuralına uyulması nedeniyle yarışma 2020 yılında halen bu zamana kadar yapılmadığı için gözler 2021 O Ses Türkiye seyirci biletlerine çevrilmiş oldu.

2020 yılında virüse karşı bir çözüm bulunamamış olmasından dolayı 2021 O Ses Türkiye yarışmasının olup olmayacağı da henüz belli değil. Sonuçta yarışmanın iptal edilmesinin en önemli nedeni sosyal mesafe, çünkü yarışma formatı gereği oldukça hareketli ve heyecanlı geçiyor.

Jürilerin karşısına çıkan yarışmacılar ve bu yarışmacılara destek olan seyirciler program esnasında ortamı oldukça hareketlendiriyor ve bu da ister istemez sosyal mesafe kuralının ihlal edilmesi anlamını taşıyor. Acun Ilıcalı yarışma programını tekrar başlattıklarında nasıl bir sonuç ortaya çıkacağını tahmin ettiğinden dolayı başlatmıyor. Bazıları ise yarışmanın seyircisiz olarak devam edebileceği iddiasında bulunuyor.

Peki, bu gerçekte mümkün olabilir mi?

2021 O Ses Türkiye Seyirci Olmadan mı Yapılacak?

Sorunun yanıtı aslına bakarsanız tamamen formatın içerisinde saklı diyebiliriz. Format gereği yarışmacıları bir üst tura seyirci seçiyor ve ilk turlarda jürinin sıkıştığı yerde seyirci devreye giriyor. Bunun için yarışma yapıldığı takdirde çok keyifli olmayacak ve formatın dışına çıkmış olacak.

2021 O Ses Türkiye seyirci ile yapılırsa biz buradan yine bilet satışlarını devam ettireceğimizden emin olabilirsiniz. Hatta yarışma programının başlatılmasına karar verilmesi halinde ilk olarak sitemizden duyabileceksiniz.

O Ses Türkiye Bilet – O Ses Türkiye Seyirci biletleri hakkında detaylı bilgi almak için http://seyircirezervasyonu.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir