O Ses Türkiye bu Yıl var mı?

2021 O Ses Türkiye Çekimleri

2021 O Ses Türkiye

2020 yılında bilindiği üzere O Ses Türkiye çekimleri yapılmamıştı. Nedeni ise korona virüs olarak açıklanmıştı. Seyirci yasağının kaldırılması sonrasında sınırlı sosyal mesafe uygulamasıyla birlikte yarışma yeniden başlayabilir umudu doğmuş ancak halen bu konuda net bir bilgiden de bahsedilmemişti.

O Ses Türkiye yayınlanmaya başladığı andan itibaren televizyon ekranlarına bomba gibi düşmüştü. 2021 yılında yarışmayla ilgili olarak neler yapılabileceği de merak konusu.

Yarışmayla ilgili olarak seyirci başvurularının başlaması durumunda sitemiz üzerinden hemen seyirci biletinizi alabilir ve yarışmanın seyirci koltuğundaki yerinizi ayırabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda seyirci bileti satışıyla ilgili neler yaptıklarımızı da şu şekilde açıklayalım.

Aklınıza takılabilecek tüm soruların yanıtlarını da aşağıda sizlerle paylaşalım istedik. Çünkü yapmanız gereken bazı işlemler var.

İlk işlem sitemiz üzerinden Whatsapp aracılığı ile bize ulaşmak. Bu sizin O ses Türkiye çekimlerine gitmeniz noktasında önemli bir adım.

En fazla 15 ve üzeri üniversite mezunu, lise ve diğer gruplar içinde ulaşımlı ya da ulaşımsız rezervasyon işlemi yapılabiliyor.

Grup bilet alımlarında özel fiyatlarımız var.

O Ses Türkiye çekimlerine bireysel olarak katılmak istediğiniz zaman fiyatlar 1 kişi 25 TL servis isteniyorsa 40 TL şeklinde

O ses Türkiye çekimleri her hafta farklı bu nedenle de en yakın tarihi sitemizden takip edebilirsiniz. Çekimlerle ilgili olarak sizi bu konuda güncel olarak aydınlatıyoruz.

O ses Türkiye çekimleri 1 gün içerisinde ve 2 seans halinde yapılıyor. Siz tek bir seansa katılabiliyorsunuz ve her seans’ta 1 bölüm çekiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir