2020 O Ses Türkiye Seyirci Bileti

2020 O Ses Türkiye yarışması bilindiği üzere Türkiye’nin en iyi seslerini bulmaya çalışıyor. Uzun soluklu olan bu yolda Murat Boz, Ebru Gundeş, Hadise, ve Beyaz en iyi sesi seçmek için birbirleriyle yarışacaklar.

Yarışmada herkesin bir amacı var ve o da kazanmak. Dolayısıyla buda yarışmanın daha canlı ve heyecanlı geçmesine yardımcı oluyor. 2020 O Ses Türkiye yarışmasında bakalım bu sene kimler birinci olacak merak ediliyor.

O Ses Türkiye yarışma programında heyecanı sunan isim ise bilindiği üzere Acun Ilıcalı. Stüdyoda siz de bu heyecanı yaşamak için O Ses Türkiye Seyirci Bileti satın almalısınız. Bu sayede merak ettiğiniz stüdyo ortamını da yakından görebiliyor ve kamera arkasında yaşananlara şahit oluyorsunuz.

 O Ses Türkiye stüdyolarında siz de yaşamak ister misiniz?

O Ses Türkiye seyirci bileti satışına herkes katılabiliyor. Eğer ki çocuğunuzun yaşı 15’den küçük ise bu durumda seyirci rezervasyonu sırasında bu durumu belirtmeniz gereklidir.

O Ses Türkiye yarışmasında hafta sonunda çekimler yapılmıyor. Bunun içinde planlamanızı ona göre ayarlamanız önemli. Tüm program çekimlerine katılım gerçekleştirilebiliyor. Sitemiz üzerinden çekimlerle ilgili olarak ayrıntılı haberler sizinle anlık olarak paylaşılıyor.

Tüm çekimlere O Ses Türkiye bileti satın alarak katılabiliyorsunuz.

2020 O Ses Türkiye Seyirci Olarak Katılmak İçin O Ses Türkiye Seyircisi Nasıl Olunur? Başlıklı makalemizi takip etmenizi öneriyoruz

O Ses Türkiye’de bu sene farklı bir yarışma izleyeceksiniz. Bu sene ki yarışlarda heyecanın üst seviyede yaşanılacak olması aynı zamanda seyirci başvurularını da artırıyor. Yeni yıldaki süreçte yarışmaya katılabilmek için sitemiz üzerindeki WhatsApp iletişim hattından bize ulaşabilirsiniz. Rezervasyon işlemi yapılırken gerekli olan açıklamalar size detaylı bir şekilde verilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir