O Ses Türkiye bu Yıl var mı?

2020 O Ses Türkiye Ne Zaman Başlayacak?

2020 O Ses Türkiye ne zaman başlayacak, TV8 izleyicisinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Özellikle kışla birlikte havaların soğuması insanları içeriye alırken televizyon izleme alışkanlığı da kendisini ön plana çıkarıyor. Uzun suredir televizyon ekranlarında bir seri halinde devam eden yarışma programının bu yıl ne zaman başlayacağı da merakla bekleniyor. Yarışmanın sucusu ve TV8’in sahibi Acun Ilıcalı her yıl olduğu gibi juri değişikliği olacağını duyurmuştu. Bu nedenle yarışmanın ne zaman başlayacağının merak ediliyor olmasının nedenlerinden bir tanesi de bu sene yarışmanın juri koltuğunda kimin oturacağını merak ettiklerinden kaynaklanıyor. O ses Türkiye başvuruları şu an itibariyle başlamış durumda fakat yarışmanın ne zaman başlayacağı ya da juri koltuğunda kimin oturacağı henüz biliniyor da değildir.

Yarışmanın hayranlarından biri ve sesinize güveniyorsanız bu durum da O Ses Türkiye’ye katılmak istediğinizde nereden ve nasıl başvurmanız gerekiyor?

O Ses Türkiye 2020 Başvurusu Nasıl Yapılır?

O Ses Türkiye’ye katılmak isteyenlerin resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu yıl yarışmanın başvurusunda alışılmadık bir yöntem uygulanacak, Koronadan dolayı başvuru işlemi Videolu şekilde gerçekleştirilecek.

O Ses Türkiye Jürileri Kim Olacak?

Yeni gelecek olan juri adayıyla ilgili şu an bilinen tek bir şey var ki o da Seda Sayan’ın bu sene yarışmada olmayacağı. Onun yerine katılacak olan ismin ise yine Ebru Gündeş olacağı düşünülüyor.

O Ses Türkiye jüri üyeleri, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Ebru Gündeş’ten oluşacak.

Acun Ilıcalı’dan Açıklama

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Ebru ile biz hiç ayrılmadık benim için ayrı bir yeri vardır” demişti. Ilıcalı, sık sık ünlü şarkıcı ile dertleştiğini de sözlerine eklemişti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir