2019 O Ses Türkiye Birincisi

2019 O Ses Türkiye 2019 Birincisi Kim Oldu?, O Ses Türkiye yarışmasının final bölümü, O Ses Türkiye Birincisi gibi merak ettiğiniz sorularınızı yanıtlamak için bu makaleyi hazırlayalım istedik. Çünkü uzun bir süre takip ettiniz ve sonunda final günü gelip çattığında karşınızdaki birincinin kim olduğunu hatırlayamadınız ya da programla alakanız olmadığı için birincinin kim olduğu sonradan aklınıza geldi.

Seyircirezervasyonu sitesi olarak bizde meraklarınızı gidermek adına hemen söze gelmek isrtiyoruz. Acun Ilıcalı’nın sunduğu programda yine her zaman ki gibi jüri üyeleri Murat, Hadise,Seda ve Beyaz izleyenleri heyecan içerisinde bırakmayı başardı.

2018–2019 O ses Türkiye birincisi kim oldu?

Son sezonun finale kalan ismi Umut Kaç şarkısıyla Ferat Üngör oldu aslına bakarsanız bu ismin yarışmanın başından bu yana ciddi bir iddiası vardı ve sonuçta bir anlamda sürpriz olmadı diyebiliriz.

O ses Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu sorusuna cevabımızı veriyoruz. Finale kalan Umut Kaç ile Ferat Üngör oldu. Bu iki isim baştan beri kıyasıya performans sergileyerek finale kadar yükselmişlerdi.

Yarışmaya televizyon izleyicisi SMS ile katıldı ve format gereği de yarışmanın birincisi halkın seçtiği isim oluyordu. Geçtiğimiz günlerde yapılan büyük finalde halkın seçtiği isim ve büyük ödülün sahibi Ferat Üngör oldu.

Ferat Üngör ise bu birinciliği ise Kadınlara, Annelere ve şiddet gören tüm kadınlara armağan etti. Bir sosyal sorumluluk örneği de yapan Ferhat Üngör 2018 2019 Sezonu O Ses Türkiye birincisi oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir