2019 O Ses Türkiye Jüri Üyeleri

2019 O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Kimler?

2018-2019 sezonunda O Ses Türkiye yeni bölümleriyle birlikte yayın hayatına gelecek. Bu sene geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 2 tane jüri üyesi aramıza katılıyor. Ancak ayrılan isimlere baktığımızda bu sene Gökhan’ın boşluğu aranacak mı bilinmez. Lakin yerine gelecek olan isme baktığımızda ise büyük bir transfere imza atılmış olduğu da ortada. Bu sene O Ses Türkiye jüri koltuğunda Hadise, Muraz Boz, Seda Sayan ve Beyaz oturacak.

O Ses Türkiye yeni sezonu Ekim 2018’de başlıyor. TV8 ekranlarında milyonlarca izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yarışmanın ön çekimlerinin de başladığını söyleyelim. Konsept olarak da bu sene değişikliğin olmayacağını biliyoruz ancak Beyaz ve Seda Sayan gibi güçlü isimlerin kadroya dahil olması beraberinde bu yarışmanın da daha heyecanlı ve canlı geçmesine neden olacak. Acun Ilıcalı’nın her sezonda olduğu gibi bu sezonda da yeniliklere imza atacağı jüri transferiyle de ortaya çıkmış oldu.

O Ses Türkiye 2 sezondur beklenen bir trafiği alamıyordu. Acun ise duruma hızlı bir şekilde el koyarak beklentilerin de üzerinde transfer yaptığını açıkladı. Acun Ilıcalı’nın beyaz’ın şovunda yapmış olduğu bir parodide . Beyaz beni neden kanalına transfer edemiyorsun demiş ve Acun’da reytingleri düşmüş olan birisini kanala almam demişti. Bugün ise o parodonin tam tersine bir yol izlenmiş olduğu görülüyor.

Geçtiğimiz sezonda yıllardır şampiyon olamayan hadise birinciliği kazanmış ve Acun’un beklentisini de yakalamıştı. O Ses Türkiye jüri üyeleri ile ilgili bugüne kadar çok iddia ortaya atılmıştı. Hatta Aleyna Tilki’nin de yarışmada jüri üyesi olacağı gibi bir dedikodunun da ortaya atılmış olduğunu biliyoruz.

O Ses Türkiye seyirci kitlesine bir göz attığımızda genç ve ergen bir kesimin ağırlıkta olduğu biliniyor. Dolayısıyla bu yaştaki grubun her zaman ilgisini çeken isimlerde yarışmanın jüri koltuğuna oturmuş oldu. Özellikle üniversiteliler Beyaz’ı çok fazla tercih ediyorlardı. Aşağıda O Ses Türkiye eski sezonların jüri üyeleri belirtilmiştir.

O Ses Türkiye tarihinde sezon sezon jüri üyesi kadrosu

  1. Sezon: Hadise, Mustafa, Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz
  2. Sezon: Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz
  3. Sezon: Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş
  4. Sezon: Gökhan Özoğuz, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, Ebru Gündeş
  5. Sezon: Gökhan ve Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş
  6. Sezon: Gökhan ve Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Sibel Can
  7. Sezon: Yıldız Tilbe, Murat Boz, Gökhan ve Hakan, Hadise

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir