Geleceğin Starı Seyirci Olarak Katılmak İçin 2018 Bileti Whatsapp 050562487..

” Geleceğin Starı ” biletleri nasıl alınır WhatsApp Rezervasyon 0505 624 87.. , başvurulur gidilir , çekim günleri , stüdyoda izlemek için katılım şartları ? Geleceğin Starı seyirci rezervasyonu WhatsApp 0505 624 87 .. yarışması biletix fiyatları 2017 star seyirci olmak başvuru bileti giriş ücreti ne kadar izleyici olarak katılmak için gitmek öncelikli olarak şart var mı ? .”Geleceğin Starı” yarışması için bileti ne kadar , fiyatı , biletix kaç tl bilet satın alma ücreti , izleyici biletleri almak için stüdyosu nasıl gidilir star seyirci başvuru formu mu dolduruluyor. yazımızın devamını okuyunuz.

Geleceğin Starı yarışmasına seyirci izleyici olarak katılmak için http://seyircirezervasyonu.com ve https://facebook.com/seyircirezervasyonu  ve https://instagram.com/seyircirezervasyonu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.Yada 0505 624 87 33 numaralı telefona whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

” Geleceğin Starı ” biletleri nasıl alınır? Geleceğin Starı yarışmasına seyirci izleyici olarak katılmak için öncelikli olarak üniversite öğrencisi olmanız şart mı ? .”Geleceğin Starı” yarışması izleyici biletleri almak için yazımızın devamını okuyunuz.

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak, geleceğin starını seçmeye hazırlanıyor. 

Sunucu Müjde Uzman…
Güzel oyuncu Müjde Uzman’ın sunacağı programda;16 yarışmacı her hafta belirlenen konsepte oyunculuklarını sergileyecek.

Her hafta bir konuk jürinin de yer alacağı Geleceğin Starı, ilk bölümünde de sürpriz isimleri ağırlayacak.

Yarışmacılar, Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket gibi başarıları oyunculardan oluşan koçlarla performanslarına çalışacaklar ve jüri karşısına geçerek, skeçlerini oynayacak.

Bu heyecanı Geleceğin Starı stüdyolarında siz de yaşayın…

* Geleceğin Starı na seyirci olarak sadece herkes katılabilir. Yaşı küçük çocuk var ise seyirci rezervasyonu esnasında çocuk yaşı belirtilmelidir.
*Bütün çekimlere katılım sağlanmaktadır. Sitemizde ve Facebook ve İnstagram seyirci rezervasyonu sayfasında tüm tarihler ve detaylar yayınlanmaktadır.

Geleceğin Starı yarışmasına seyirci izleyici olarak katılmak için http://seyircirezervasyonu.com ve https://facebook.com/seyircirezervasyonu ve

https://instagram.com/seyircirezervasyonu/ sayfasını ziyaret edip güncel katılım tarihlerinden herhangi birine kayıt yaptırabilirsiniz.Yada 0505 624 87 33 numaralı telefona whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir